yrityksille

Kotimainen hiilensidonta ja ympäristöteot.

Kotimainen hiilensidonta ja ympäristöteot

Palveluihimme kuuluu kotimainen hiilensidonta ja ympäristöteot sekä ympäristövastuullisuuteen liittyvä konsultointi. Autamme asiakastamme tarpeen määrittelystä aina asiakasviestintään asti. 

Ympäristöstä huolehtiminen on nykypäivänä meidän kaikkien vastuu ja velvollisuus, mutta sillä voi saavuttaa liiketoiminnassa myös merkittävää kilpailuetua. Tekemällä jatkuvaa ja uskottavaa ympäristötyötä, yritys parantaa brändimielikuvaa, työnantajamielikuvaa sekä rahoitusmahdollisuuksia. Tulevaisuudessa päästöjen hallintaan liittyvää työtä tullaan vaatimaan entistä enemmän myös lainsäädännön kautta.

Palveluidemme avulla yritykset voivat kehittää liiketoimintansa ympäristövastuullisuutta sekä toteuttaa konkreettisia ympäristötekoja. Ympäristötyö aloitetaan usein hiilijalanjäljen laskennasta ja päästöjen vähentämiseen tähtäävän suunnitelman luomisesta. Konkreettinen suunnitelma päästöjen vähentämiseksi ja työhön liittyvä säännöllinen viestintä tekee ilmastotyöstä uskottavaa. Päästöjen vähennystoimenpiteiden rinnalla metsittämällä tehty kotimainen hiilensidonta ja ympäristöteot ovat konkreettisia ja tehokkaita tapoja pienentää yrityksen aiheuttamaa ilmastokuormaa.

 Yrityksen ympäristövastuullisuuden kehittäminen on tärkeää ja palkitsevaa työtä, joka kannattaa ottaa haltuun.

Palvelumme yrityksille

Konsultointi

Autamme analysoimaan yrityksen ympäristövastuullisuuden nykytilaa ja luomaan siihen liittyviä tavotteita, mittareita ja kehitystoimenpiteitä.

Hiilijalanjäljen laskenta

Laskemme yrityksen toiminnan tai tuotteen hiilijalanjäljen. Laskennan avulla ymmärretään kokonaiskuva ja voidaan tehdä mitattavissa olevia toimenpiteitä päästöjen vähentämiseksi.

Kotimainen hiilensidonta

Toteutamme hiilensidontaa lisäyksellisesti kotimaiseen metsään. Hiilensidontapalvelut räätälöidään aina yrityksen tarpeen mukaisesti. 

Ympäristöteot

Yritykset voivat toteuttaa konkreettisia ympäristötekoja istuttamalla puita Wood Forest Finlandin avulla. Juhlista esimerkiksi yrityksesi merkkipäivää istuttamalla puita tai sido puiden istutus myyntivolyymiin.

Yrityslahjat

Puiden istutus kotimaiseen hiilinieluun on nykyaikainen tapa kiittää esimerkiksi asiakas- tai henkilöstökyselyyn vastaamisesta.

Vastuullisuusviestintä

Vastuullisuustyöhön liittyy tiiviisti läpinäkyvä ja ajantasainen viestintä yrityksen vastuullisuuden nykytilasta ja siihen liittyvistä tavotteista. Autamme vastuullisuuviestintään liittyvissä tarpeissa.

Kotimainen hiilensidonta ja ympäristöteot​ - Wood Forest Finland

Kumppanisi hiilensidonnassa ja ympäristövastuullisuuden kehittämisessä

Wood Forest Finland on luotettava ja ketterä kumppani yrityksille, jotka haluavat kehittää yrityksensä ympäristövastuullisuutta ja tehdä siihen liittyen konkreettisia tekoja.

Kun ostat kotimaisia hiilensidontapalveluja kauttamme, voit olla luottavaisin mielin. Vastuullinen toimintatapa on yrityksemme perusta ja kehitämme jatkuvasti palvelujamme entistä vaikuttavampien ympäristötekojen takaamiseksi. 

Lue Hiilensidonta-sivulta, kuinka varmistamme hiilensidonnan vaikuttavuuden. Tietoa kompensoinnista ja ilmastoyksiköiden käytöstä löydät Hiilikompensaatioinfo-sivuilta. 

Varaa tapaaminen

Haluatko kuulla, kuinka voisimme auttaa yritystäsi ympäristövastuullisuuden kehittämisessä? Ota yhteyttä ja keskustellaan aiheesta ilmaisen tutustumispalaverin merkeissä.

Ota yhteyttä

Inka Aitto-oja
inka.aitto-oja@woodforest.fi
+358 50 3217 612

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko kehittää yrityksesi ympäristövastuullisuutta tai osallistua kotimaiseen hiilensidontaan? Ota yhteyttä, niin vastaamme pikimmiten.