Varainhankinta

Helppo ja ympäristöystävällinen varainhankinta joukkueille ja koululuokille.

Varainhankinta joukkueelle, seuroille tai yhdistyksille

Toteuta varainhankinta ympäristöystävällisesti Wood Forest Finlandin varainhankintatuotteella, joka on nimikkopuu. Nimikkopuun myyntihinta on 9.50 € ja jokaisesta myydystä tuotteesta varainhankintatiimi tienaa 4.00 € myyntipalkkion. 

Varainhankinta tuotteen osto tapahtuu Wood Forest Finlandin verkkokaupan kautta, jonne luodaan varainhankintatiimin nimellä varustettu oma nimikkopuu-tuote. Tuotteen ostaja saa kiitoskortin, joka sisältää tiedon oman nimikkopuun sijainnista sekä varainhankintatiimin terveiset. 

Nimikkopuun ostaja tukee kotimaista ympäristötyötä. Puut ovat istutettu alueelle, joka ei luonnostaan metsittyisi ja puut sitoudutaan pitämään hiilinieluna 100 vuotta. Puun istuttaminen ja hoitaminen on konkreettinen teko ympäristön hyväksi, sillä kasvaessaan puut sitovat ilmakehästä hiilidioksidia ja vapauttavat happea. Tuote on vastuullinen vaihtoehto varainhankintaan: joukkue, luokka tai seura saa kerättyä toiminnalleen tärkeitä varoja ja tekee samalla hyvää ympäristölle yhdessä tukijoidensa kanssa.

"Saimme positiivista palautetta, kun ei ollut konkreettista tuotetta ostettavaksi."

Aloita varainhankinta

Aloita varainhankinta ottamalla yhteyttä tällä lomakkeella tai sähköpostitse info@woodforest.fi

Kerro viestissäsi mikä joukkue/seura/luokka on kyseessä, kuinka monta henkilöä tulisi tekemään myyntiä ja mikä on suunniteltu myyntiajanjakso.

Varainhankinta kuva

"Tukijoilta tuli positiivista palautetta, koska ympäristöasiat koetaan nyt tärkeiksi"

Kuinka varainhankinta tapahtuu?

1

Ota yhteyttä yllä olevalla lomakkeella tai sähköpostitse info@woodforest.fi.

2

Teemme verkkokauppaan tiimillesi oman varainhankintatuotteen. Tuote sisältää tiiminne terveisillä/logolla mukautetun kiitoskortin, joka on ladattavissa oston jälkeen.

3

Aika aloittakaa varainhankinta: jakakaa linkkiä tuotteeseenne esimerkiksi WhatsApilla tai sosiaalisen median kanavissanne.

4

Myyntiajan loputtua tilitämme joukkueellenne 42 % tuotteenne myynnin määrästä. Enää tarvitsee vain kiittää tiimiä ja juhlistaa tehtyä tulosta yhdessä!

Miksi tehdä varainhankitaa juuri tällä tuotteella?

Täysin riskitöntä varainhankintaa

Ei alkupääoman tarvetta tai myynnin minimimääriä. Voit kokeilla myyntiä täysin riskittömästi.

Selkeä tuotto

Sinun on vaivatonta seurata myynnin onnistumista ja asettaa tavoitteita, kun tiedät, että jokaista myytyä nimikkopuuta kohden joukkueenne tienaa 4 €. Esimerkiksi jos joukkueessanne on 20 henkilöä ja jokainen myy viisi puuta, joukkueenne tienaa 400 €.

Helppo myynti ja toimitus

Tuotteen myynti ja toimitus tapahtuu kokonaan digitaalisesti. Voit hyvin myydä tuotetta kotisohvaltasi, esimerkiksi WhatsAppia tai sometilejä hyödyntäen. Tuotteen osto tapahtuu verkkokaupasta, jossa on kaikki yleiset maksuvaihtoehdot ja tuotteeseen liittyvä kiitoskortti on ladattavissa heti ostotapahtuman jälkeen. 

Luonto kiittää!

Nimikkopuu on ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisille varainhankintatuotteille. Sukulaiset ja tuttavat haluavat tukea koululuokkien ja joukkueiden toimintaa, mutta se ei ole mielekästä jos myytävä tuote on tarpeeton tai niitä on kotona jo tarpeeksi. Ihmiset ovat myös entistä ympäristötietoisempia ja haluavat välttää tarpeetonta kulutusta. Tuotteemme myynti ei pelkästään vähennä varainhankinnasta aiheutuvaa ilmastokuormaa, vaan on itsessään konkreettinen ympäristöteko.


Lisätietoja ja linkkejä