digitaalinen joulukortti

Digitaalinen joulukortti – Sinulle on istutettu puu

Sinulle on istutettu puu – digitaalinen joulukortti toimii oivallisena joululahjana läheisille, joilla on jo kaikkea! Jokaista korttia kohden olemme istuttaneet puun kotimaiseen hiilinieluun. Puut saavat kasvaa rauhassa seuraavat 100 vuotta sitoen ylimääräistä hiilidioksidia ilmasta. Kortti sisältää tiedon puun sijainnista.

Digitaalisen joulukortin saat ladattua heti laitteellesi, josta se on helppo lähettää eteenpäin.

7,00 sis. alv. 24%

Kuvaus

Digitaalinen joulukortti on vihreä joulutervehdys

Muista läheisiäsi upealla kotimaisella joulukortilla, jolla on merkitystä vielä vuosikymmentenkin päästä. ❤️

Tämä digitaalinen joulukortti ei lämmitä ainoastaan sydämiä, sillä se sisältää myös kotimaisen ympäristöteon. Wood Forest Finland on istuttanut jokaista korttia kohden puun turvetuotannosta vapautuneelle maaperälle, joka ei olisi luonnostaan metsittyisi. Ostaessasi tämän joulukortin osallistut yhdessä kortin vastaanottajan kanssa kotimaiseen ympäristötekoon. Istutetut puut sitovat hiilidioksidia ilmasta ja muodostavat uuden hiilivaraston, sekä tietenkin upean kodin metsäneläimille.

Saat ladattua kortin laitteellesi heti oston jälkeen. Kortti kertoo puun sijainnin ja tarjoaa lisätietoa QR-koodin/www-osoitteen kautta. Puut ovat lajiltaan mäntyjä ja ne ovat istutettu kesällä 2022 Jyletnevalle. Jyletneva sijaitsee Siikalatvalla Pohjois-Pohjanmaalla. Koordinaattien avulla voit käydä halutessasi paikan päällä merkitsemässä oman puusi tai teemme lisäpalveluna sen puolestasi. Kysy lisää info@woodforest.fi.

Hoidamme istutettuja puita kestävien metsähoidon periaatteiden mukaisesti. Korvaamme tarvittaessa vaurioituneet puuntaimet ja metsämme ovat vakuutettuja. Puu saa kasvaa rauhassa sitoen ylimääräistä hiilidioksidia ilmasta. Wood Forest Finland omistaa alueen ja on sitoutunut antamaan puiden kasvaa 100-vuotiaiksi, eikä metsään tehdä päätehakkuuta. Tämän jälkeen hiilensidonnan hidastuessa varmistamme pitkän aikavälin hiilivarastoinnin, esimerkiksi muuntamalla puut biohiileksi tai rakennusmateriaaliksi. Lue lisää hiilensidonnasta.

Haluatko tietää tarkemmin turvetuotannosta poistetun alueen metsittämisen ympäristövaikutuksista? Lue aiheesta hiilikompensaatioinfo-sivustolla.

Hiilensidonnan lisäksi on lukemattomia muita syitä, miksi puiden istutus kannattaa! Tutustu artikkeliimme 20 syytä istuttaa puita.

Nopeasti perillä

Digitaalisuus tekee tämän joulukortin ostamisesta ja lähettämisestä vaivatonta ja ympäristöystävällistä. Ei stressiä postimerkeistä tai joulun toimitusajoista – voit lähettää joulutervehdyksen helposti matkaan esimerkiksi puhelimitse!

Kortin saat ladattua heti oston jälkeen pdf tai jpg (kuva) -tiedostona. Pdf-tiedostoa voi käyttää halutessaan kortin tulostamiseen ja kuvatiedoston (jpg) lähetät helposti vastaanottajalle vaikkapa WhatsAppilla.

Kortin tekstit

”Hyvää joulua

Sinulle on istutettu puu

Valitsin puullesi suomalaisen monimuotoisen maaperän, jossa se saa kasvaa rauhassa sitoen hiilidioksidia ilmasta.”

Lisäksi korttiin on kirjoitettu puun sijainti, kasvuruutu (esim. B3) sekä QR-koodi. Digitaalisen joulukortin kasvuruudut ovat 500m² alueita, johon istutetaan 100 puuta/ruutu. Ruudun sijainti selviää QR-koodin kautta.

digitaalinen joulukortti on helppo lähettää