Digitaalinen valmistujaiskortti – Sinulle on istutettu puu

Sinulle on istutettu puu -digitaalinen valmistujaiskortti. 7€ / kpl.

Onnittele valmistujaiskortilla, joka sisältää ympäristöteon. Jokaista korttia kohden olemme istuttaneet yhden puun kotimaiseen hiilinieluun.

7,00 sis. alv. 24%

Varastossa

Kuvaus

Sinulle on istutettu puu -digitaalinen valmistujaiskortti. 7€ / kpl.

Jokaista myytävää korttia kohden olemme istuttaneet puun, jota hoidamme puolestasi. Puut sijaitsevat Jyletnevalla (Siikalatva, Pohjois-Pohjanmaa). Puut ovat mäntyjä ja ne ovat istutettu kesällä 2022. Korttiin liittyvä puiden istutus tukee kotimaista hiilensidontatyötä.

Kortin teksti: ”Onnea valmistuneelle! Sinulle on istutettu puu. Puullesi on valittu suomalainen monimuotoinen maaperä, jossa se saa kasvaa rauhassa poistaen hiilidioksidia ilmakehästä. Puutasi hoitaa Wood Forest Finland.

Lisäksi kortissa lukee puun sijainti: koordinaatit ja kasvuruutu (esim. B30).  Kasvuruutu tarkoittaa 100m² aluetta, johon on istutettu yhteensä 20 puuta. Voit halutessasi käydä merkitsemässä näistä 20 puusta omasi tai teemme lisäpalveluna sen puolestasi. Lisätietoja info@woodforest.fi 

Kortin voit ladata oston jälkeen jpg (kuva) -tiedostona laitteellesi, josta se on helppo välittää vastaanottajalle esimerkiksi WhatsAppin kautta.