100 % KOTIMAINEN HIILINIELU

Hinta 7,90 € / puu

Jätä alle yhteystietosi.

100 % kotimainen hiilinielu

Me ihmiset tuotamme hiilidioksidipäästöjä asumisen, ruokailun ja liikkumisen kautta. Wood Forest Finland on luonut kotimaisen hiilinielun, jonka avulla voit hyvittää hiilijalanjälkeäsi.

Tämän tuotteen valitessasi osallistut hiilinielun perustamiseen, joka kunnostetaan ja istutetaan puolestasi turpeen tuotannosta tai muusta käytöstä vapautuneelle maapohjalle. Yksi turvemaalla kasvava puu sitoo keskimäärin 600 kg hiilidioksidia elinkaarensa aikana. Hankkimalla 15-20 puun istutusta vuodessa, hyvität keskimääräisen hiilidioksidipäästösi. Yksittäinenkin puun istutus on tärkeä osa kokonaisuutta.

Kotimainen hiilinielu sisältää koordinaatit alueesta, maapohjan kunnostuksen, istutuksen ja hoidon. Lisäksi saat sertifikaatin teettämästäsi hiilikädenjäljestä. Myös vierailu hiilinielussa ja oman metsäpalstan hoitaminen on mahdollista.

Alkuvaiheessa metsään mahtuu kasvamaan useampikin pieni puu, mutta puiden kasvaessa niitä joudutaan harventamaan, jotta kaikille olisi tilaa kasvaa ja hiilensidonta olisi tehokasta. Hiilinielun hoidossa hyödynnetään metsänhoidon ammattilaisten osaamista. Hiilinielua hoidetaan ilmastoviisaasti.

Mahdollisten ennalta arvaamattomien metsätuhojen, kuten tulipalon, hyönteistuhon tai myrskytuhon, aiheuttamat vahingot korvataan istuttamalla vaurioituneiden puiden tilalle uudet taimet. Metsä on myös vakuutettu.

Wood Forest Finland on useastakin syystä paras valinta. Ensinnäkin, turvetta ei nosteta näistä kohdista enää, vaan ne kasvavat metsää ja sitovat hiilidioksidipäästöjä. Wood Forest Finlandin maaperä ei kasvaisi metsää ilman sinun osallistumistasi, vaan tuottaisi hiilidioksidipäästöjä. Maa ja sen kunnostus, istutus ja hiilensidonta ovat 100 % suomalaista työtä.

Kotimainen hiilinielu -tuotteemme on pitkäjänteinen teko ilmaston hyväksi. Alkuun useat taimet ja alueen maaperä tekevät tärkeää työtä. Puut ovat saaneet kasvupaikan, jossa voivat kasvaa. Metsää täytyy hoitaa, jotta puilla on tilaa kasvaa ja hiilensidontakyky tehostuu. Tähän hiilinielun hoitamiseen käytämme alan ammattilaisia, jotta varmistamme metsän tehokkaan kasvun hiilensidonnan optimoimiseksi.

Nyt myytävät kohteet istutetaan touko-elokuussa 2022

Hiilinielun sijainti

Kuvia kohteesta

Tutustu myös muihin tuotteisiimme
Kotimainen hiilinielu -esite

Katso ja lataa Kotimainen hiilinielu -esite täältä